Общи условия

За поръчки от сайта SportKids.bg

Сайтът sportkids.bg е собственост на СЕОЛаб ЕООД с ЕИК 201378624
За да поръчате артикул, трябва да изберете артикул и да го добавите в кошницата или изпратите писмо на нашата поща или чрез формата за обратна връзка.
Ако е с писмо, трябва да посочите модела, който желаете да закупите и да оставите верни контакти - телефон и адрес за доставка.
Ако добавите продукта в кошницата, то можете да продължите процеса на поръчката след, като се съгласите с Общите условия на сайта.
Ние ще се свържем с Вас на указания телефон, за да потвърдите желанието си, да закупите стоката.
След, което в срок от 24 часа, ние ще подготвим и изпратим поръчката.
Ако сте заплатили по банков път, то Вие нищо не дължите повече.
Ако сте направили поръчката с Паричен Пощенски Превод (ППП), то при получаване на пратката, ще трябва да заплатите сумата указана на сайта на куриера, която е крайна за Вас.

Рекламации на стоки, закупени от SportKids.bg


При установяване на дефектен елемент, в срок от 24 часа, трябва да се свържите с нас по електронната поща.
Трябва подробно да опишете проблема и да изпратите снимки на повредения детайл.
Ние в течение на 24 часа, ще направим замяна на дефектния детайл, безплатно за Вас, като на куриера ще трябва да върнете този, който е дефектен.

Връщане на закупена стока от SportKids.bg

Вие имате право в 14 дневен срок да върнете закупена от Вас стока, ако тя е в оригинална, ненарушена опаковка, с приложена фактура за покупката и наличие на всички съпроводителни документи. Ако връщате стока, която е била използвана през този 14 (четиринадесет) дневен срок, то по закон ние имаме право да я приемем, след оглед и след приспадане на разходите, които трябва да извършим за възстановяване на оригиналния й вид, годен за продажба. Сумата, която се удържа зависи от състоянието на стоката и се уточнява в диалог с Вас. Връщането на закупената стока се заплаща от Вас до адрес: гр. Бургас, пк. 8001, ж.к. Лазур, бл. 100, ат.5
Връщането се извършва БЕЗ наложен платеж за пратката и със съпроводителен документ за ППП (Пощенски Паричен Превод). Без него пратката НЯМА да бъде приета!
Парите Ви ще бъдат върнати по банков път, по сметка която сте указали във формуляра за отказ от покупка!

Обработка на личните данни


Вие се съгласявате Вашите данни да бъдат обработени с цел изпълняване на Вашата поръчка - за счетоводни, логистични цели и използване на Вашия телефон или електронна поща за уточняваща и потвърждаваща информация относно направената поръчка или запитване към нас.
В съотвестствие с нашата Политика по защита на личните данни, ние не споделяме тази информация с външни страни, с изключение на случаите, в които изпълнението на поръчката зависи от това.

Cookies - Събиране на кукита


На сайта събираме кукита, разделени в няколко групи:
- Строго необходими за работата на сайта. Без тях сайтът няма да може да работи коректно, няма да можете да правите заявки, да изпращате запитвания и да разглеждате продуктите, които предлагаме. За това тези кукита не могат да бъдат изключени.
- Функционални - тези кукита влияят на показването на сайта и без тях сайтът може да не се показва коректно на Вашето устройство. При желание, можете да изключите тези кукита.
- Статистически - това са кукитата, които събираме за да анализираме посещенията на потребителите, за да разберем по-добре техните потребности и нужди. Тези кукита дават информация за възраст, пол, източник на прехода на нашия сайт, количество посещения, посетени страници и друга аналитична информация. Тези кукита можете да изключите при посещаване на нашия сайт.
- Маркетингови - това са кукитата, които използваме в нашите маркетингови цели при създаване и управление на рекламни кампании в Google или FaceBook. Te ни дават повече яснота за това, как по-правилно да управляваме рекламните си кампании. Тези кукита можете да изкключите при посещаване на нашия сайта.

По всякакви въпроси, моля да се свържете с нас: sport@sportkids.bg