Общи условия

За поръчки от сайта SportKids.bg

Сайтът sportkids.bg е собственост на СЕОЛаб ЕООД с ЕИК 201378624
За да поръчате артикул, трябва да изберете артикул и да го добавите в кошницата или изпратите писмо на нашата поща или чрез формата за обратна връзка.
Ако е с писмо, трябва да посочите модела, който желаете да закупите и да оставите верни контакти - телефон и адрес за доставка.
Ако добавите продукта в кошницата, то можете да продължите процеса на поръчката след, като се съгласите с Общите условия на сайта.
Ние ще се свържем с Вас на указания телефон, за да потвърдите желанието си, да закупите стоката.
След, което в срок от 24 часа, ние ще подготвим и изпратим поръчката, с безплатна доставка.
Ако сте заплатили по банков път, то Вие нищо не дължите повече.
Ако сте направили поръчката с Паричен Пощенски Превод (ППП), то при получаване на пратката, ще трябва да заплатите сумата указана на сайта на куриера, която е крайна за Вас.

Рекламации на стоки, закупени от SportKids.bg


При установяване на дефектен елемент, в срок от 24 часа, трябва да се свържите с нас по електронната поща.
Трябва подробно да опишете проблема и да изпратите снимки на повредения детайл.
Ние в течение на 24 часа, ще направим замяна на дефектния детайл, безплатно за Вас, като на куриера ще трябва да върнете този, който е дефектен.

Връщане на закупена стока от SportKids.bg

Вие имате право в 14 дневен срок да върнете закупена от Вас стока, ако тя е в оригинална, ненарушена опаковка, с приложена фактура за покупката и наличие на всички съпроводителни документи. Ако връщате стока, която е била използвана през този 14 (четиринадесет) дневен срок, то по закон ние имаме право да я приемем, след оглед и след приспадане на разходите, които трябва да извършим за възстановяване на оригиналния й вид, годен за продажба. Сумата, която се удържа зависи от състоянието на стоката и се уточнява в диалог с Вас. Връщането на закупената стока се заплаща от Вас до адрес: гр. Бургас, пк. 8001, ж.к. Лазур, бл. 100, ат.5

Обработка на личните данни


Вие се съгласявате Вашите данни да бъдат обработени с цел изпълняване на Вашата поръчка - за счетоводни, логистични цели и използване на Вашия телефон или електронна поща за уточняваща и потвърждаваща информация относно направената поръчка или запитване към нас.
В съотвестствие с нашата Политика по защита на личните данни, ние не споделяме тази информация с външни страни, с изключение на случаите, в които изпълнението на поръчката зависи от това.

Cookies - Събиране на кукита


На сайта събираме кукита, разделени в няколко групи:
- Строго необходими за работата на сайта. Без тях сайтът няма да може да работи коректно, няма да можете да правите заявки, да изпращате запитвания и да разглеждате продуктите, които предлагаме. За това тези кукита не могат да бъдат изключени.
- Функционални - тези кукита влияят на показването на сайта и без тях сайтът може да не се показва коректно на Вашето устройство. При желание, можете да изключите тези кукита.
- Статистически - това са кукитата, които събираме за да анализираме посещенията на потребителите, за да разберем по-добре техните потребности и нужди. Тези кукита дават информация за възраст, пол, източник на прехода на нашия сайт, количество посещения, посетени страници и друга аналитична информация. Тези кукита можете да изключите при посещаване на нашия сайт.
- Маркетингови - това са кукитата, които използваме в нашите маркетингови цели при създаване и управление на рекламни кампании в Google или FaceBook. Te ни дават повече яснота за това, как по-правилно да управляваме рекламните си кампании. Тези кукита можете да изкключите при посещаване на нашия сайта.

По всякакви въпроси, моля да се свържете с нас: sport@sportkids.bg